Tentang Kami

Ningbo puting beliung Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2004, eta aya di Ningbo, Zhejiang. Kami utamana dina aktipitas produksi rupa-rupa speaker, utamana dina panalungtikan sarta pamekaran tina audio profésional, divider frékuénsi sarta panguat kakuatan. parusahaan boga sababaraha insinyur tanduk ngalaman, R kuat & Tim D, CLIO maju, alat-alat LMS, sarta ngembangkeun proyék OEM na ODM, anu bisa minuhan kaperluan konsumén.

produk béntang

Pilihan umum tina peminat kabugaran