Babagan awake dhewe

Ningbo Tornado Electronics Co., Ltd. didegaké ing taun 2004, dumunung ing Ningbo, Zhejiang. We sing utamané melu produksi macem-macem jinis speaker, utamané ing riset lan pangembangan audio profesional, divider frekuensi lan amplifier daya. Perusahaan wis sawetara engineers sungu ngalami, R kuat & tim D, KANGOO majeng, peralatan LMS, lan pangembangan proyek OEM lan Potongan, kang bisa nyukupi kabutuhan pelanggan.

produk star

Pilihan umum pecandu fitness